Posted inActualitate

Salvamont Brașov, prezent la Festivalul Luminii, în zona Coresi

Salvamont Brașov, prezent la Festivalul Luminii, în zona Coresi

Echipaje de la Salvamont Brașov participă astăzi la Festivalul Luminii, în zona Coresi din municipiul Brașov.

„Astăzi, la Festivalul Luminii, desfășurat în zona Coresi Business Campus, salvatorii montani și voluntarii din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov și ASV România aduc un strop de culoare și bucurie în sufletele brașovenilor. Acest eveniment special este organizat de Organizația Cercetașii României – CL. Orizont Brașov și are scopul de a aduce comunitatea mai aproape și de a celebra frumusețea lucrurilor mărunte care ne înconjoară.

Salvamont | MyTex.ro

Atât Salvamont – Salvaspeo Brașov, cât și Asociația Salvatorilor Voluntari din România împărtășesc valori și principii fundamentale privind dezvoltarea personală și implicarea în comunitate. Scopul nostru comun este de a contribui la crearea unei lumi mai bune și de a lăsa o amprentă pozitivă în jurul nostru. De aceea, vă invităm cu căldură să fiți alături de noi la acest eveniment deosebit”, au precizat reprezentanții Salvamont Brașov.

„Festivalul Luminii este un prilej aparte pentru noi, deoarece impresionează prin simplitatea și profunzimea mesajului său: frumusețea lucrurilor mărunte. În cadrul evenimentului, salvatorii montani și voluntarii vor prezenta autospecialele de intervenție, dronele cu termoviziune, centrul de comandă, ATV-urile și echipamentele folosite în acțiunile de salvare. Astfel, veți avea ocazia să vedeți îndeaproape tehnologia și resursele pe care le folosim pentru a proteja și salva vieți.

Vă așteptăm în această zi plină de lumină, bucurie și solidaritate, pentru a celebra împreună frumusețea lucrurilor mărunte și a crea amintiri de neuitat în mijlocul comunității brașovene”, au adăugat ei.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…