Posted inActualitate

Zece persoane implicate într-un accident rutier pe drumul naţional care leagă Timişul de Hunedoara

Zece persoane implicate într-un accident rutier pe drumul naţional care leagă Timişul de Hunedoara

Un accident rutier a avut loc duminică pe DN 68A, la Coşava, la ieşirea din judeţul Timiş, spre judeţul Hunedoara, în care au fost implicate zece persoane, dintre care două femei au fost grav rănite. A intervenit elicopterul SMURD.

”Duminică, 09.06.2024, în jurul orei 09:40, pompierii din cadrul Secţiei Făget şi Detaşamentului Lugoj au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Coşeviţa. La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD, precum şi elicopterul SMURD Caransebeş, şi o ambulanţă SAJ cu medic”, a transmis ISU Timiş.

În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În maşină erau două persoane, iar în microbuz au fost 8 persoane.

”În urma evenimentului, două persoane din microbuz au ramas încarcerate. Cele două victime au fost descarcerate şi predate echipajelor medicale; o victimă de sex feminin, conştientă şi cooperantă şi o altă victimă de sex feminin, în stare inconştientă. Celelalte persoane implicate sunt evaluate medical la faţa locului. Cele doua persoane din autoturism refuză transportul la spital”, a mai precizat ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest accident.  » Read More