Posted inActualitate

Trei intervenții, în câteva ore, pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru

Trei intervenții, în câteva ore, pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru

Trei intervenții au avut loc duminică, pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru. O a patra persoană s-a rănit în tinpul unei drumeții.

„O zi plină, cu nu mai puțin de patru intervenții.
Astăzi, 26.05.2024, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri, în care turiștii care practicau activități montane s-au accidentat.

Trei | MyTex.ro

Trei practicanți ai ciclismului montan s-au accidentat în timp ce coborau pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru. Unul dintre aceștia a fost predat unui echipaj SMURD, iar altul, pentru că starea o impunea, a fost preluat de către un echipaj aero de la Punctul de Operare Aeromedical Brașov.

În cel de-al patrulea caz, o turistă care se plimba în apropierea Cabanei Postăvaru a alunecat, suferind un traumatism de membru inferior, în zona gleznei, aceasta necesitând, la rândul ei, transfer către unitatea spitalicească cu o ambulanță SMURD”, a informat Salvamont Brașov – Poiana Brașov.

Vezi și: Ultima oră. Salvamontiștii brașoveni, intervenție de recuperare în Munții Făgăraș

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…