Posted inActualitate

Jandarmii au capturat un şarpe în Parcul Unirii din Simeria

Jandarmii au capturat un şarpe în Parcul Unirii din Simeria

Mai mulţi oameni au sunat la numărul de urgenţă 112, luni seară, pentru a cere ajutor, după ce au observat un şarpe în Parcul Unirii din oraşul Simeria din judeţul Hunedoara. Jandarmii au intervenit imediat, au prins reptila şi au dus-o în pădure.

”În urma unui apel primit prin sistemul unic de urgenţă 112, în jurul orei 18.00, jandarmii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unei reptile din Parcul Unirii din oraşul Simeria. Jandarmii au reuşit să captureze şarpele, asigurând astfel un mediu sigur adulţilor şi copiilor aflaţi la acea oră în parc”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

După capturare, şarpele a fost transportat şi eliberat în arealul natural din apropierea oraşului, un habitat adecvat pentru specia sa, unde nu reprezintă un pericol pentru populaţie.

”Reamintim cetăţenilor importanţa de a anunţa autorităţile competente în cazul unor situaţii similare şi de a nu se apropia pentru a fotografia sau îndepărta pe cont propriu reptilele”, au mai precizat reprezentanţii jandarmilor din Hunedoara.  » Read More