Posted inActualitate

Bronz pentru Bega Timișoara, singurul club sportiv școlar calificat la turneul final

Bronz pentru Bega Timișoara, singurul club sportiv școlar calificat la turneul final

Medaliate cu bronz la turneul final, voleibalistele de la CSȘ Bega se întorc acasă cu fruntea sus.

Voleibalistele de la CSȘ Bega Timișoara au terminat pe locul al treilea turneul final U17 ce s-a desfășurat în această săptămână la Blaj și și-au îndeplinit obiectivul, acela de a urca pe podium.

Cele mai bune șase echipe din țară au luptat în inima Transilvaniei pentru a câștiga mult doritele medalii de aur: Volei Alba Blaj, CSȘ Bega Timișoara, CSM Constanța, CSM București, Dinamo București și CTF Mihai I București.

Competiția a început cum nu se putea mai bine pentru timișorence, care s-au impus cu 3-0 ( 25-12, 25-20, 25-22 ) în primul meci disputat împotriva gazdelor de la Volei Alba Blaj.  În a două partidă bănățencele au întâlnit CTF Mihai I București, într-o luptă extrem de echilibrată dar încheiată în cele din urmă cu victoria celor de CSȘ Bega. A fost 3-0 ( 25-23, 25-21, 25-23 ), dar drumul către medalii era încă lung și anevoios.

Pentru timișorencele antrenate de Cerasella Șerban și Traian Cionca au urmat două înfrângeri. Bănățencele nu au putut să se impună în fața celor de la CSM Constanța și CSM București, formații care au câștigat cu 3-0, respectiv 3-1.

”Este foarte greu, mai ales în voleiul feminin, ca o echipă să mențină același nivel în joc. Apar fluctuații, mai ales atunci când vorbim de formațiile de junioare. Nu pot să spun că elevelor mele le-a lipsit ceva în cele două meciuri pe care le-au pierdut”, a declarat la final Cerasella Șerban.

Duminică, în ultima zi a turneului, CSȘ Bega a întâlnit Dinamo București, meci adjudecat de formația bănățeană cu 3-0 ( 25-23, 25-20, 25-16 ), la finalul căruia timișorencele au urcat pe treapta a treia a podiumului.  » Read More