Posted inActualitate

La Juni, doar cu autobuzul RATBV. Restricții de trafic, parcări închise

La Juni, doar cu autobuzul RATBV. Restricții de trafic, parcări închise

La Juni, doar cu autobuzul RATBV. Restricții de trafic, parcări închise

„Vă aducem aminte că, mâine, ultimul lucru pe care ați vrea să-l faceți este să ajungeți la Parada Junilor cu mașina”, se arată într-o postare de sâmbătă seara a reprezentanților Primăriei Brașov.

La Juni | MyTex.ro

Duminică, 12 mai, are loc unul dintre cele mai importante evenimente ale Brașovului: Coborârea Junilor în cetate, care va aduce pe străzile orașului mii de oameni.

Pentru a asigura un acces cât mai facil pentru cei care vor să vadă parada, dar și ținând cont de restricțiile de circulație care se introduc cu această ocazie, municipalitatea, în parteneriat cu operatorul de transport RATBV, a luat decizia de a crește frecvența mijloacelor de transport de pe 15 linii care fac legătura între cartiere și centrul orașului.

Astfel, în intervalul orar 9:00-18:00, pe aceste linii vor circula peste 80 de autobuze (față de 34 câte ar fi circulat într-o zi normală de duminică). Liniile suplimentate vor fi 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 20, 24, 28, 31, 34, 36, 41, 50.
Autobuzele vor mai circula cu 15 minute mai târziu față de momentul închiderii circulației, vor reintra în trafic cu 15 minute mai devreme față de autoturisme și vor avea benzi dedicate pe anumite sectoare.
Pe traseul paradei Junilor, Piața Unirii – str. Mureșenilor – Prefectură – str. Republicii – Piața Unirii – Pietrele lui Solomon, vor fi restricții de circulație, iar majoritatea parcărilor din zona Primărie – Parc Eroilor – Livada Poștei – Casa Armatei (inclusiv de pe Țepeș) vor fi indisponibile.
Parada va porni la ora 11.00 din Piața Unirii.

Cele două parcări dintre AJOFM și Casa Armatei vor fi blocate și destinate stocării autobuzelor, pentru a fi gata de plecare din Livada Poștei în momentul redeschiderii circulației.

 » Citește toată știrea aici…