Posted inActualitate

Mihai Albu a fost operat de cancer

Mihai Albu a fost operat de cancer

Facebook

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat de urgență. Designerul de pantofi, care va împlini 62 de ani în luna august, a făcut această dezvăluire pe contul său de Facebook, unde a explicat și cum a aflat că are cancer de prostată.

Designerul este optimist în ceea ce privește vindecarea sa și transmite că abia așteaptă să treacă peste perioada de convalescență pentru că are multă treabă în atelier.

Mihai | MyTex.ro

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.
A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu. Diagnosticul vine după ce designerul de pantofi a trecut prin momente foarte grele, cauzate de decesul mamei și al fratelui lui (vezi și: Mihai Albu, primul Paște fără mama și fratele lui…).

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…