Posted inActualitate

Aeroportul Brașov. Anunț de ultimă oră al lui Adrian Veștea

Aeroportul Brașov. Anunț de ultimă oră al lui Adrian Veștea

Aeroportul Brașov. Anunț de ultimă oră al lui Adrian Veștea

Ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, fost președinte al Consiliului Județean Brașov, instituția care a realizat Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), a anunțat în urmă cu puțin timp că numărul biletelor vândute pentru zboruri de la Ghimbav prin compania Fly Lili a depășit 550. Practic, dacă în 24 de ore fuseseră peste 100, acum, după alte 24 de ore, numărul a crescut exponențial.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro

Peste 550 de bilete s-au vândut deja pentru noile destinații FlyLili!
Mulțumim tuturor celor care au ales să călătorească de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav! Fiecare bilet cumpărat este un pas înainte spre conectarea Brașovului cu lumea, spre aducerea familiilor și prietenilor noștri mai aproape și spre deschiderea de noi orizonturi. Este o satisfacție imensă să vedem cum visul nostru devine realitate cu sprijinul fiecăruia dintre noi.
Am primit cu bucurie vestea succesului noilor destinații chiar de la Jürgen Faff, patronul FlyLili. Cele mai populare destinații sunt Stuttgart, München, Nürnberg și Roma
”, a scris Veștea pe pagina sa de facebook.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…