Posted inActualitate

În prag de alegeri, liberalii mai bagă niște fumigene

În prag de alegeri, liberalii mai bagă niște fumigene

Proiectele „moștenite” de Coliban sunt un mit al membrilor coaliției PNL-PSD care au intrat în campanie electorală și nu au decât interesul de a realiza restaurația. Lor nu le pasă de brașoveni, ci doar de interesele personale și de grup. Acesta este adevărul. Dar să vorbim despre cât de capabili sunt să dezvolte proiecte pentru brașoveni.

Este de-a dreptul ilar ca un om care este viceprimarul Brașovului în tot acest mandat și a fugit mereu de responsabilități să vorbească despre proiecte. Acesta este adevărul: viceprimarul PNL nu s-a achitat de sarcini, muncește, dar mai mult chiulește și se sustrage sistematic de la votul privind revocarea sa din funcție din octombrie. Ia lună de lună un salariu brut de 27.600 de lei din banii brașovenilor degeaba. Solicitarea de revocare are un singur motiv: PNL să dea un viceprimar dornic să muncească pentru comunitatea brașoveană, nu doar să stea la poze. 

în | MyTex.ro

E absolut normal ca noul primar să continue proiectele comunității începute în mandatele anterioare dacă ele sunt cu adevărat utile. Referitor la proiectele “moștenite”, primarul Coliban a trebuit să repare substanțial multe dintre acestea. 

Nivelul de seriozitate și profesionalism al vechii administrații era unul scăzut. Un exemplu grăitor în acest sens ar fi reparația podului de la Fartec, care a durat șapte ani și a generat costuri suplimentare de peste 10 milioane de lei. 

Garajul RATBV, așa cum era proiectul fostei administrații, era un proiect făcut pe genunchi: ar fi fost din tablă, fără stații de încărcare, fără stații de depanare și ar fi costat exagerat

Cum s-ar fi putut realiza un garaj din tablă în condițiile în care RATBV, aproape integral electrică, are nevoie de structuri de beton? Cum s-ar fi putut face un garaj pentru autobuze electrice,

 » Citește toată știrea aici…