Posted inActualitate

O aventură pe Only Fans l-a costat 11.000 de lei

O aventură pe Only Fans l-a costat 11.000 de lei

O aventură pe Only Fans l-a costat 11.000 de lei

O tânără din Hunedoara a fost trimisă în judecată pentru fraudă informatică după ce a golit contul unui client din Bihor. Bărbatul i-a dat fetei datele de acces ca aceasta să-şi vireze contravaloarea unor fotografii nud, dar tânăra i-a luat toţi banii, menţionând în aplicaţie că e vorba de “cadou”, relatează adevarul.

O aventură pe Only Fans l-a costat 11.000 de lei | MyTex.ro

Procesul împotriva tinerei a fost declanşat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după o reclamaţie făcută de un bihorean care a descoperit că în contul bancar unde avea păstraţi 11.000 lei era gol. 

Bărbatul n-a spus însă că, înainte de asta, a avut o „aventură“ online cu o tânără din Hunedoara cu cont pe platforma Only Fans şi că aceasta i-a cerut 700 lei pentru câteva fotografii nud. El a fost de acord, doar că n-a ştiut cum să-i transfere banii, aşa că atunci când tânăra s-a oferit să facă ea operaţiunea, a fost de acord, trimiţându-i poze cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola.

Însă în momentul în care a văzut câţi bani sunt în contul „fanului”, ea nu s-a limitat la cei 700 lei, ci şi-a transferat toţi cei 11.000 lei, menţionând cu seninătate la rubrica „Detaliile transferului“ că este „cadou”.

Apoi, femeia l-a şi blocat pe client, fără să-i mai trimită nicio poză, şi a retras suma furată, în mai multe tranşe, de la bancomat. Abia mai târziu a văzut orădeanul că a rămas fără bani, dar iniţial a crezut că e o eroare şi s-a prezentat la bancă, unde a cerut un extras de cont cu care a plecat la Poliţie, să reclame că a fost furat.

 » Citește toată știrea aici…