Posted inActualitate

Brașovul – un oraș romantic / În top 3 național / Comenzi și din categoria sex shop

Brașovul – un oraș romantic / În top 3 național / Comenzi și din categoria sex shop

Brașovul – un oraș romantic.

O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiților, de către Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse cu livrare rapidă, arată că cei mai romantici utilizatori provin din București, Cluj-Napoca și Brașov. Acestea sunt orașele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

Brașovul - un oraș romantic | MyTex.ro

Potrivit datelor analizate de platformă, topul celor mai romantice orașe este completat de Constanța, Iași și Timișoara.

Brașovul – un oraș romantic

Cea mai scumpă comandă pe Glovo de anul trecut a fost plasată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cumpărat flori în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, când vine vorba de comenzile de flori efectuate pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este ocupat de București, Cluj-Napoca și Constanța.

Totodată, Valentine’s Day este ziua în care au fost efectuate cele mai multe comenzi din categoria sex shop, 10% dintre comenzile din această categorie fiind făcute de dimineață, la ora 10.00.  Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Brașovul – un oraș romantic

Potrivit Glovo, de  Valentine’s Day și 8 martie, românii aleg să comande cel mai des trandafiri. 1 din 4 comenzi de flori bifează trandafirii. Topul este completat de lalele și frezii, care sunt, de asemenea, la mare căutare. Anul trecut, doar de Ziua Îndrăgostiților au fost înregistrate aproape 10% din vânzările de flori din 2023, iar lunile februarie și martie au cumulat aproape jumătate din totalul de flori livrate pe tot parcursul anului. În plus, mai mult de jumătate dintre comenzile de flori sunt plasate în jurul prânzului și în intervalul 16.00 – 18.00, inclusiv de Ziua Îndrăgostiților.

 » Citește toată știrea aici…