Posted inActualitate

Medicul Horaţiu Suciu, șeful clinicii de cardiologie a IUBCVT Târgu Mureş, şi-a anunţat candidatura la Primărie

Medicul Horaţiu Suciu, șeful clinicii de cardiologie a IUBCVT Târgu Mureş, şi-a anunţat candidatura la Primărie

Medicul Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCVT) Târgu Mureş, şi-a anunţat candidatura la Primăria municipiului Târgu Mureş.

Acesta a precizat că a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Târgu Mureş, precum şi din partid şi va candida independent.

„Am demisionat în cursul acestei dimineţi din toate funcţiile politice din PNL, din cea de preşedinte al PNL Târgu Mureş, prim-vicepreşedinte al filialei Mureş a PNL şi am renunţat la calitatea de membru al PNL. Nu a fost un lucru uşor, dar consider că este un lucru necesar, pentru că în acest fel îmi lansez public candidatura, în calitate de independent, la Primăria Municipiului Târgu Mureş (…) M-am sacrificat politic şi profesional. Acest lucru este foarte clar şi voi candida în calitate de independent tocmai din acest motiv, întrucât consider că alegerea primarului nu este atributul vreunui partid, ci este atributul târgumureşenilor”, a declarat dr. Horaţiu Suciu, într-o conferinţă de presă.

Suciu a spus că gândul de a candida ca independent împotriva actualului primar din Târgu Mureş este unul mai vechi, dar că decizia a luat-o recent, după adoptarea bugetului municipiului reşedinţă de judeţ, pe care îl consideră a fi unul al „subdezvoltării”.

„Văzând acest buget al subdezvoltării care s-a votat, văzând lucrurile elementare, curăţenia oraşului, circulaţia, mai rău, faptul că tinerii noştri pleacă din oraş, îşi proiectează viitorul în altă ţară sau în alte oraşe din jurul nostru care se dezvoltă într-un ritm alert, văzând acest lucru, m-am decis că trebuie să acţionez”, a susţinut Horaţiu Suciu.

Medicul a afirmat că a reuşit, împreună cu echipa sa de la Institutul Inimii din Târgu Mureş, să facă performanţă medicală unică în România şi că asta îl recomandă să intre în cursa pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ.  » Read More