Posted inActualitate

Aeroportul Brașov. Vor fi 5 zboruri în fiecare zi / Noi destinații

Aeroportul Brașov. Vor fi 5 zboruri în fiecare zi / Noi destinații

Aeroportul Brașov va avea câte 5 curse în fiecare zi, după cum au asigurat directorul Constantin Albu și Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al AIBC.

„Pentru viitor, Aeroportul Brașov își va extinde destinațiile și frecvențele. Începând cu 1 iunie vor fi cam 5 destinații în fiecare zi. Numărul curselor charter este în creștere față de cele de anul trecut. Către Antalya sunt 3 curse săptămânale, avem spre Creta o cursă săptămânală, precum și către Egipt și către Tunisia. Data lor de începere este 22 mai (prima spre Hurghada – n.r.) și vor fi până la sfârșitul lunii septembrie”, a declarat Constantin Albu pentru NOVA TV, citat de Transilvania365.ro.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro

Directorul Aeroportului Brașov a mai informat că vor fi, din luna iunie, și 3 zboruri către Germania, dar și spre Italia și Spania (Barcelona). De asemenea, sunt discuții pentru operarea de curse regulate la/de la Viena și Istanbul.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…