Posted inActualitate

Adi Mutu este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Adi Mutu este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Adi Mutu și Nelu Varga au ajuns la un acord verbal și urmează ca în cursul zilei de luni să stabilească ultimele detalii contractuale.

După înfrângerea de duminică de la Botoșani ( 1 – 0 ), CFR Cluj are un nou antrenor: Adi Mutu. Fără doar și poate meciul pierdut în Moldova nu a fost principala cauză care l-a determinat pe patronul echipei, Nelu Varga, să facă această mutare, ci doar picătura care a umplut paharul, sau, dacă vreți, pretextul de care a avut nevoie. Cu siguranță ar fi avut motive și până acum să îl demită, mai ales în contextul în care CFR este una dintre echipele care a anunțat că luptă pentru titlul național, dar nu a obținut rezultate grozave în ultima perioadă. Din informațiile pe care le avem, relația lui Andrea Mandorlini cu jucătorii nu a fost una grozavă și mai știm că nu doar patronii au un cuvânt de spus în alcătuirea echipei, ci și unii fotbaliști. Dar lăsând deoparte toate aceste detalii, Nelu Varga și Adi Mutu au ajuns la un acord verbal în noaptea de duminică spre luni și urmează ca astăzi să stabilească ultimele detalii.

„Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r.: luni 22 ianuarie; durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat patronul echipei clujene, citat de Prosport, conform AS.ro.

Adi Mutu, antrenor liber de contract după plecarea de la Neftchi Baku ( Azerbaijan ), revine în Superligă după șase luni de la plecarea de la Rapid București, formație pe care condus-o în perioada martie 2022 – iulie 2023. Pe parcursul carierei de antrenor principal, Adi Mutu a mai pregătit FC U Craiova,  » Read More