Posted inActualitate

DAN AIR se laudă cu doar 11% curse întârziate

DAN AIR se laudă cu doar 11% curse întârziate

Liliana Jighira

DAN AIR se laudă cu doar 11% curse întârziate

Compania aeriană 100% românească, prima care a operat curse regulate de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG), dar pe care l-a abandonat din 9 noiembrie (detalii aici), a deschis din 20 noiembrie baza operaţională de la Bacău.
Din 11 decembrie, DAN AIR a început zborurile de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu”, motivând că a ales Bacăul, „pentru că are un aeroport modern şi complet funcţional şi s-a arătat deschis să sprijine operatorii aerieni, să îşi diversifice rutele şi să crească traficul de pasageri pe aeroport”.
Acum și-a făcut bilanțul la o lună de operare: 10.600 de pasageri pe curse externe (4.700 dus și 5.900 întors) către opt destinații din Europa.
„100% dintre zborurile planificate au fost operate, astfel că nu au existat anulări operaționale. 89% dintre zboruri au fost operate la timp, iar 11% au avut întârzieri de până la trei ore. Întârzierile au fost cauzate în principal de condițiile meteo nefavorabile. Nu au existat zboruri care să aibă întârzieri mai mari de 3 ore“, susține Matt Ian David, CEO al companiei DAN AIR.
Totuși, la scurt timp după plecare au apărut situații, mai ales în cazul pasagerilor cu bilete deja cumpărate transferați de la Brașov, în care zborurile au durat mai mult decât normal, iar oamenii au înghețat (detalii aici) plus alte inconveniente reclamate de clienți (detalii aici).

DAN AIR se laudă cu doar 11% curse întârziate | MyTex.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…