Posted inActualitate

Încep înscrierile pentru programul de limba și cultura japoneză al Universității Politehnica Timișoara

Încep înscrierile pentru programul de limba și cultura japoneză al Universității Politehnica Timișoara

Încep înscrierile pentru programul de limba și cultura japoneză de la Centrul Jutsu al Universității Politehnica Timișoara, sesiunea de iarna (fuyu)

După o „Toamnă japoneză” bogată în evenimente și o mică pauză binemeritată, acum, la început de an, se reia programul de limba și cultura japoneză de la Centrul Jutsu al Universității Politehnica Timișoara, sesiunea de iarnă (fuyu).

Pentru noua serie de cursuri, organizate pe module, înscrierile se fac până vineri, 19 ianuarie 2024, ora 19:00. Fiecare modul constă în 5 ședințe a câte 75 de minute. Pretul întregului modul este de 250 de lei. Studenții și personalul UPT beneficiază de gratuitate. Elevii și studenții de la alte universități din România beneficiază de reducere 20%. Toate detaliile legate de program și de modalitatea de plată se găsesc în formularul de înscriere.

Pentru înscrieri, publicul larg, elevii și studenții de la alte facultăți sunt rugati sa completeze acest formular:

https://forms.gle/hxn9hgm2HDzcyTda6

Studenții și angajații UPT, care beneficiază de gratuitate la acest curs, se pot înscrie completând acest formular:

https://forms.gle/q3T4NSHKNntKrEhj7

Cursurile de limba și cultura japoneză sunt predate de prof. dr. Camelia Nakagawara (aka „Kameria sensei”), niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice), cu o lungă experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA.

Luni, 15 ianuarie 2024, între orele 19:15-20:15, Kameria sensei a programat o întâlnire townhall ONLINE pentru organizare, întrebări și explicații. Cursanții înscriși și doritorii sunt invitați să participe (participarea la aceasta întâlnire este gratuită). Pentru a primi invitația, precum si pentru întrebări sau solicitări, cei interesați sunt invitați să-i scrie doamnei profesor Nakagawara la: camelia.nakagawara@upt.ro sau la sensei.k.333@gmail.com
Ioana Pop  » Read More