Posted inActualitate

Tânăr arestat după ce a cumpărat un laptop cu euro falși

Tânăr arestat după ce a cumpărat un laptop cu euro falși

Tânăr arestat după ce a cumpărat un laptop cu euro falși. Un tânăr de 19 ani din Bistriţa-Năsăud, suspectat că a cumpărat un laptop cu bancnote false de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 9 decembrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie de monede falsificate şi înşelăciune”, anunţă, luni seară, IPJ Cluj, potrivit News.ro.

Tânăr arestat după ce a cumpărat un laptop cu euro falși | MyTex.ro

Sursa citată a precizat că, la data de 3/4 decembrie, un tânăr ar fi indus în eroare un bărbat, cu ocazia achiziţionării unui laptop în valoare de 1.800 de euro. Poliţiştii au găsit, la percheziţii, 3 telefoane mobile, un laptop, dar şi suma de 1.750 de euro, bancnote care în urma verificărilor au rezultat a fi contrafăcute.

„Ulterior, s-a constatat că bancnotele cu care tânărul ar fi achitat contravaloarea laptopului erau contrafăcute. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că acesta, în cursul lunii decembrie 2023, ar fi introdus în România bancnote contrafăcute, de 50 şi 100 de euro, care ulterior ar fi fost plasate în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în scopul achiziţionării unor bunuri mobile”, a mai transmis sursa citată.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…