Posted inActualitate

Două adolescente din Valea Jiului s-au aruncat, împreună, de pe o clădire; Nu au mai putut fi salvate

Două adolescente din Valea Jiului s-au aruncat, împreună, de pe o clădire; Nu au mai putut fi salvate

Tragedie fără margini în Valea Jiului, unde două adolescente de 15 ani, colege de clasă, au decis să-și pună capăt zilelor și s-au aruncat, împreună, de pe o clădire dezafectată. Tragedia a avut loc în municipiul Lupeni, în zona Vâscoza. Fetele au ales un turn dezafectat de la fosta fabrică pentru a-și încheia socotelile cu viața.

Una dintre fete și-a anunțat intenția de sinucidere, Poliția fiind sesizată de mama acesteia.

”O femeie din Uricani a anunțat poliția cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni. În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri. Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de-a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.”, a informat IPJ Hunedoara.

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 » Read More