Posted inActualitate

Bucureștean cercetat la Brașov pentru șofat sub influența alcoolului / Nu este singurul…

Bucureștean cercetat la Brașov pentru șofat sub influența alcoolului / Nu este singurul…

Un bucureștean este cercetat la Brașov pentru șofat sub influența alcoolului.
Poliția Municipiului Brașov – Serviciul Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal.

„La data de 03 decembrie a.c., pe strada Calea Feldioarei din municipiul Brașov, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul București.
În timp ce verificau aspectele de legalitate ale documentelor, polițiștii au observat indicii ale consumului de alcool, astfel că bărbatul a fost testat din punct de vedere al consumului.

Bucureștean | MyTex.ro


Rezultatul testului a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge”
, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Un săcelean băut a avariat două autovehicule, în timp ce-și parca mașina

 Și polițiștii de la Secția din Săcele efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale, pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, la data de 03 decembrie, pe strada Georghe Moroianu, din municipiul Săcele, polițiștii au observat un conducător auto care, în timp ce efectua manevre de parcare a autoturismului, a acroșat alte două autovehicule.
După ce a fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, polițiștii au observat că acesta prezenta semne că s-ar afla sub influența alcoolului. La verificarea cu etilotestul a rezultat că avea 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, agenții au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ103A,

 » Citește toată știrea aici…