Posted inActualitate

RATBV va avea o linie de transport suplimentară în ziua alegerilor

RATBV va avea o linie de transport suplimentară în ziua alegerilor

RATBV | MyTex.roRATBV | MyTex.ro

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Brașov a aprobat ca, exclusiv în ziua de 9 iunie 2024, RATBV să opereze temporar linia cu indicativul 97.

Traseul acesteia, cuprins între CATTIA și zona cartierului Avantgarden, va fi deservit în această duminică pentru a asigura posibilitatea locuitorilor de pe străzile Egretei, Graurului, Pelicanului, Albatrosului, Lebedei, Lotusului, Pescărușului și Salciei de a ajunge la secțiile de votare (152, 153, 154) amenajate la sediul CATTIA, situat pe Strada Institutului nr. 35. 

RATBV | MyTex.ro

Autobuzele care vor circula pe linia 97 în ziua de 09.06.2024 vor parcurge următorul traseu, cu o frecvență de 30 de minute: CATTIA – Strada Institutului – Strada Egretei – Strada Spicului – Strada Pescărușului – Strada Pelicanului – Strada Institutului – CATTIA. De asemenea, AMDDTP a aprobat ca pe acest traseu temporar să fie deservite stațiile: CATTIA – Târg Auto – Egretei – Facultativă – Pelicanului – Avantgarden – Campus Genius – CATTIA.

RATBV va afișa în toate stațiile de pe traseu orarul de circulație al liniei 97. Menționăm că prima plecare din stația CATTIA va fi la ora 07.00, iar ultima la 22.30.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…