Posted inActualitate

Sâmbătă se redeschide circulaţia pe Transalpina

Sâmbătă se redeschide circulaţia pe Transalpina

Circulaţia pe Transalpina se redeschide sâmbătă. Sectorul de drum montan dintre Rânca şi Curpăt va fi deschis doar în intervalul orar 08:00 – 18:00.

„Se redeschide circulaţia pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanţii CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova şi SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulaţiei rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06. 2024”, a anunţat, joi, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Potrivit acestuia, sectorul de drum montan dintre Rânca şi Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

„În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective care ţin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis”, a mai transmis Pistol, conform news.ro. 

Redeschiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan nu a fost încă anunţată, drumarii precizând că fac ultimele pregătiri.

Potrivit acestuia, respectarea acestor restricţii este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase şi pentru deplasarea în condiţii de siguranţă.  » Read More