Posted inActualitate

De toată jena / Așa arată echipamentul Team România pentru Jocurile Olimpice de la Paris / Dana Budeanu: „Zici că suntem la prezentarea noului lot de pui de la Crevedia!”

De toată jena / Așa arată echipamentul Team România pentru Jocurile Olimpice de la Paris / Dana Budeanu: „Zici că suntem la prezentarea noului lot de pui de la Crevedia!”

De toată jena – așa a fost etichetat, de mulți, echipamentul ce-l vor avea sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris.

Într-o fotografie obținută în exclusivitate de sportpesurse.ro se observă mai mulți „tricolori” care au fost chemați la Complexul COSR din Izvorani pentru a proba echipamenul. Așa cum se vede în imagini, este o colecție pe diferite nuanțe de galben, mai intens sau mai pal, cu modele de pantaloni, fuste și geci, plus sandale încălțate peste ciorapi. Echipamentul în cauză, care ar fi costat 100.000 – 150.000 de euro, ar fi fost plătit de firma Dedeman, sponsor al COSR.

De toată jena | MyTex.ro

„Jalnic! Niște salopete de șantier. Zici că erau niște nepalezi care căutau o pâine prin România”, a comentat un martor ocular la festivitate pentru sursa citată.

De toată jena

Iar cunoscutul designer de modă Dana Budeanu a relatat, conform sportpesurse.ro: „Acestea sunt costumele sportivilor români care participă la Jocurile Olimpice de la Paris! Nu, nu e caterincă! După o viață de muncă, fără copilărie, fără nopți și fără zile, ROMÂNIA îi trimite la Paris ca pe niște măscărici! Desculți, în sandale de turist cu borsete și-n ciorapi (detalii, în imaginea de mai jos – n.r.), sportivii pleacă în niște mușamale luate de pe tarabă!… Ce e, mă, cu voi, mă? Le făceam eu MOCA, mă! 150 de mii de euro și ăia plătiți de Dedeman pentru asemenea orori? Au venit treningurile cu autocaru’ din Turcia în ’90? Cum este posibil, măi, neterminaților, mă? Zici că-s de căpătat și s-au îmbrăcat de la vecinii cu frați mai mari! Cine a putut crea așa mizerii? Zici că suntem la prezentarea noului lot de pui de la Crevedia!”.

De toată jena | MyTex.roDe toată jena / Așa arată echipamentul Team România pentru Jocurile Olimpice de la Paris / Dana Budeanu: „Zici că suntem la prezentarea noului lot de pui de la Crevedia!” 10

Echipamentul a fost produs de Fabrica Pandora din Focșani,

 » Citește toată știrea aici…