Posted inActualitate

Salvamontiștii zărneșteni, intervenții de urgență – una la Cabana Curmătura

Salvamontiștii zărneșteni, intervenții de urgență – una la Cabana Curmătura

Salvamontiștii zărneșteni au avut două intervenții, ieri, în Munții Piatra Craiului, una dintre urgențe fiind la Cabana Curmătura.

Vara se apropie cu pași repezi, așa încât, în aceste weekend, Serviciul Public Local Salvamont Zărnești, și-a «deschis porțile» modulelor de pregătire continuă, destinate sezonului de vară.
În paralel cu activitățile de pregătire, evident că răspundem prompt și la solicitările venite din partea turiștilor, prin 112, ori Salvamont Romania – Dispeceratul National Salvamont.

Salvamontiștii | MyTex.ro


Pe data de 13 aprilie, în urma unui apel de urgență prin 112, am fost solicitați pentru evacuarea unei persoane de la Cabana Curmatura, care acuza o o stare generală precară. În urma intervenției, persoana  a fost transportată în Prăpăstiile Zărneștilor, de unde a fost preluată de o unitate Smurd.
Ulterior acestui caz, am fost solicitați pentru a rezolva o acțiune în care 3 persoane au pierdut poteca din Padina Șindilăriei, intrand în Padina Calului
“, au informat reprezentanții Serviciului Public Local Salvamont Zărnești.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…