Posted inActualitate

Țeapă dată de chiriaș proprietarului unei case din Brașov

Țeapă dată de chiriaș proprietarului unei case din Brașov

Țeapă dată de chiriaș proprietarului unei case din Brașov | MyTex.ro

Țeapă dată de chiriaș proprietarului unei case din Brașov. Proprietarul unei case a fost păcălit de chiriași, care n-au mai plătit chiria și acum stau gratis în locuința acestuia, pentru că a semnat un contract pe cinci ani. Omul le-a oprit deja toate utilitățile, dar nici așa nu a reușit să-i convingă să plece. Polițiștii au venit, au constatat și apoi au plecat. Proprietarul i-a dat în judecată și încearcă de șase luni să-i dea afară. Fără succes, până acum. 

Totul a început acum 9 luni, când chirașul își căuta o casă unde să locuiască alături de soția lui. Nu s-a mulțumit cu orice. A vrut o casă mare, cu grădină și condiții moderne. A găsit proprietarul a cărei locuință a îndeplinit condițiile, apoi au semnat un contract pe cinci ani. După trei luni, chiriașii n-au mai plătit niciun ban, transmite digi24.ro.

Țeapă dată de chiriaș proprietarului unei case din Brașov | MyTex.ro

Proprietarul casei: I-am dat telefon că vin să iau chiria, când am venit zice puteți veni, dar nu am bani să vă dau chiria, nu vedeți niciun ban. Am venit, ne-am uitat, a început să-mi arate, că a fost bolnav, că a avut apă la plămâni. O fi fost, nu zic, deși la modul cum se comportă sincer mă îndoiesc. Proprietarul l-a crezut pe chiriaș și chiar a încercat să-l ajute.

Proprietarul casei: La propunerea noastră că să-i facilităm evacuarea, să-i plătim și chiria pe două luni într-o locație mai mică, o garsonieră, a nu, că aș vrea să păstrez câinele, că nu știu ce. Nu, nu veniți la mine, eu sunt chiriaș aici, am legea chiriașilor și bănuiesc că la fel a venit și la mine și ca mine au fost țepuiți, că ăsta e cuvântul, mulți alții.

De jumătate de an,

 » Citește toată știrea aici…