Posted inActualitate

CFR Cluj umilită la Hunedoara | 4-0 într-un meci incredibil

CFR Cluj umilită la Hunedoara | 4-0 într-un meci incredibil

Seară de vis pentru Corvinul Hunedoara, după victoria cu 4 la 0 împotriva celor de la CFR Cluj. Echipa hunedoreană este, astfel, prima semifinalistă a Cupei României.

Meciul de la Hunedoara a fost disputat pe un stadion arhiplin, cu Mircea Lucescu și Ioan Andone în tribune. Experimentatul mijlocaș grec Panagiotis Tachtsidis și-a umplut de sânge un adversar și a fost eliminat în minutul 10.

Corvinul a dat lovitura chiar înainte de pauză și a deschis scorul în minutul 43, prin Lică. CFR Cluj nu a reușit să ofere vreo replică nici în actul secund, iar hunedorenii au mai înscris de trei ori. Mai întâi prin doi foști jucători ai lui U Cluj, Marius Coman (51′) și Daniel Pirvulescu (67′), iar în minutul 90+2, la ultima fază, prin Ionuț Pop, după o fază fixă.

După golul de 3-0, fanii lui CFR Cluj care au făcut deplasarea pentru meciul de la Hunedoara și-au pierdut cumpătul și au strigat „Demisia, demisia!” sau „Mutule, lasă-ne!”.

Eliminarea lui CFR Cluj este o adevărată lovitură încasată de formația din Gruia. Ardelenii și-au compromis în mare măsură șansele pentru câștigarea titlului, iar Adrian Mutu anunța înainte de meci că un triumf în Cupa României este obiectivul real al clubului în acest sezon.

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0

Min. 90+3: Gol Corvinul! Pop se înalță la o centrare venită din lovitură liberă și înscrie cu capul.

Min. 88: Ocazie Corvinul! Pîrvulescu șutează dintre patru adversari, dar trimite pe lângă poartă.

Min. 67: Gol Corvinul! Pîrvulescu are o execuție de excepție din afara careului și înscrie pentru 3-0.

Min. 50: Gol Corvinul! Coman primește balonul în fața porții și marchează pentru 2-0.

Min. 44: Gol Corvinul! Lică șutează precis din interiorul careului și îl învinge pe Sava.  » Read More