Posted inActualitate

Alegeri 2024 Brașov. Ce a declarat George Scripcaru despre el însuși – „M-a durut și pe mine sufletul” / Atac devastator la adresa lui Allen Coliban

Alegeri 2024 Brașov. Ce a declarat George Scripcaru despre el însuși – „M-a durut și pe mine sufletul” / Atac devastator la adresa lui Allen Coliban

Alegeri 2024 Brașov.

În această seară, într-o conferință de presă, George Scripcaru a fost prezentat, oficial, de către Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, drept candidatul comun PSD-PNL pentru funcția de primar al Brașovului.

Alegeri 2024 Brașov | MyTex.ro

George Scripcaru, care are șanse de luat în seamă să revină primar la Brașov – în dauna lui Allen Coliban (USR), a declarat: „Sunt emoționat și mândru. Acum nu mai crede nimeni că Scripcaru e hoț… Mă opreau oamenii pe stradă, să mă întrebe când mă întorc primar, că s-a dus Brașovul în jos. M-a durut și pe mine sufletul, că s-au pierdut bani (vezi și ce s-a întâmplat cu FC Brașov – detalii, AICI), proiecte”.

Alegeri 2024 Brașov

În continuare, George Scripcaru l-a atacat pe actualul primar, Allen Coliban, pe problema spațiilor verzi din municipiu – Detalii, AICI.

„Este o cheltuială enormă”, a afirmat Scripcaru.

Apoi, a spus despre edilul USR-ist: „A fost exmatriculat de două ori… S-a umplut Brașovul de corturi. Primarul acesta (Coliban – n.r.) vrea spitale. Eu i-am lăsat un proiect de spital în sertar. Cu teren aprobat, cu utilități în apropiere. Cu un contract cu BERD”.

Scripcaru și-a continuat tirul: „Primarul acesta e iresponsabil. Nu a făcut nimic în 4 ani. De aceea trebuie să mă întorc, să recuperăm anii pierduți cu iresponsabilitate și nepăsare. Trebuie dezvoltat Brașovul cu toate localitățile din jur”.

Despre Allen Coliban, George Scripcaru a mai spus: „Fură multe proiecte la care nu are niciun merit, nicio responsabilitate (de pildă, Sala Polivalentă – n.r.)”.

Vom reveni cu detalii.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…