Posted inActualitate

Aro Palace SA vrea să contracteze credite de cel mult 35 de milioane de euro

Aro Palace SA vrea să contracteze credite de cel mult 35 de milioane de euro

Aro Palace SA vrea să contracteze credite de cel mult 35 de milioane de euro. Compania va folosi banii pentru renovarea hotelurilor Capitol sub brandul Mercure și Aro Palace sub brandul Hyatt.

Consiliul de Administrație al Aro-Palace SA (BVB:ARO) a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 25 aprilie 2024, iar printre punctele de pe ordinea de zi se află și „aprobarea contractării de împrumuturi bancare la nivelul necesar asigurării resurselor financiare pentru indeplinirea obiectivelor investiționale propuse, respectiv renovarea hotelului Capitol sub brandul Mercure și renovarea hotelului Aro Palace sub brandul Hyatt, până la o valoare de 35 milioane de euro”, se arată într-un anunț remis Bursei de la București. 

Aro Palace SA vrea să contracteze credite de cel mult 35 de milioane de euro | MyTex.ro

Aro Palace a anunțat luna trecută că a semnat o scrisoare de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internațională de hoteluri a renumitei mărci Hyatt. Hotelul va fi operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

Înființat în 1939, Aro Palace dispune de 189 de camere și suite, 67 de camere executive și suite, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Din portofoliul companiei mai face parte și hotelul Capitol, care are 180 de camere și este dotat cu facilități de conferință și două restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile la finele lui 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Fondul de investiții Transilvania Investments deține 85% din acțiunile companiei.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads  » Citește toată știrea aici…