Posted inActualitate

Horoscop 12 martie. O zi în care surprizele pot apărea dinspre segmentul financiar

Horoscop 12 martie. O zi în care surprizele pot apărea dinspre segmentul financiar

Horoscop 12 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Este o zi în care ar fi bine să-ți spui afirmații pozitive la tot pasul. Indiferent de situațiile ivite, ține-ți firea și alege cu grijă vorbele pe care le spui altora. Pentru că acasă, în plan personal există conflicte serioase cu membrii familiei, tendință de a riposta la orice și oricine este accentuată. Evenimentele și discuțiile de astăzi sunt importante.

Horoscop | MyTex.roTaur

Horoscop. Este bine să fii cât mai discret, pentru că organsimul este obosit și mentalul confuz. Selectează-ți prioritățile și acceptă ajutorul persoanelor de încredere din preajma ta. Relațiile cu neamurile sau prietenii apropiați iți dau de furcă, însă hiba este la tine. Îi antrenezi pe ceilalți în acțiuni dificile sau provoci discuții inutile. Evită critica excesivă!

Gemeni

Este momentul să te gândești la proiectele sau acțiunile comune cu prietenii. Răsturnările de situație pot apărea fie de la banii implicați, fie de la valorile morale diferite. În orice situație observă atent desfășurarea lucrurilor și nu interveni prea mult. Există tensiuni majore în relațiile cu ceilalți, astfel că este dificil să te apropii prea mult de ei.

Rac

Horoscop. Vei acționa mult în segmentul socio-profesional. Se conturează întâlniri și discuții cu oameni de rang oficial înalt. Posibil să fii nevoit să explici diverse chestiuni profesionale sau să propui soluții noi pentru a dezvolta activitatea de la locul de muncă. Bine ar fi să vorbești strictul necesar, deoarece sunt șanse puține să obții vreo mărire.

Leu

Horoscop. Îți vei da seama că unele concepții sau filozofii de viață susținute și abordate de tine până acum sunt perimate și necesită îmbunătățiri. La prima vedere poți crede că alții sunt de vina pentru neplăcerile din viața ta,

 » Citește toată știrea aici…