Posted inActualitate

Cluj Innovation Days 2024 | O conferință dedicată sustenabilității și securității

Cluj Innovation Days 2024 | O conferință dedicată sustenabilității și securității

Cluj Innovation Days (CID), conferința anuală organizată de Cluj IT Cluster, cea mai mare și reprezentativă asociație de profil din România, ajunge la ediția cu numărul 12 și este organizată sub motto-ul ”Digital Innovations for a Sustainable and Secure Future”(Inovații digitale pentru un viitor durabil și sigur).

La fel ca la edițiile anterioare, conferința aduce în fața publicului o serie întreagă de vorbitori de înaltă ținută, lucrările urmând a se desfășura pe parcursul a două zile, respectiv 21 și 22 martie a.c., în două locații distincte din Cluj-Napoca.

Astfel, în 21 martie, începând de la ora 9.00, în locația oferită de Hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca, vor fi prezenți invitați precum: Ariana Năstăseanu – Programme Coordination Manager, CINEA – Comisia Europeană, Ramona Moldovan – Secretar General Adjunct la Ministerul Energiei, Ovidiu Cîmpean – Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene sau Manuela Freté, Consilier senior, Smart Cities and Communities, Smart Innovation Norway. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, va fi de asemenea prezent, ca de fiecare dată.

”Continuăm seria evenimentelor dedicate unor subiecte de actualitate în sectorul afacerilor, dar și în cel public din România și Europa. Sustenabilitatea și securitatea sunt subiecte de neevitat pe agenda organizațiilor, iar persoanele de decizie trebuie să găsească soluții corespunzătoare, uneori foarte repede, pentru a se adapta și dezvolta în continuare. Ca de obicei, Cluj Innovation Days vine în ajutorul acestora și aducem pe scena conferinței experți și subiecte care ne ajută să navigăm printre toate aceste provocări. Avem două zile pline, cu invitați de marcă și un program complex, dar și inițiative pe care le vom lansa în atenția publică cu această ocazie”, spune Andrei Kelemen , CEO-ul Cluj IT Cluster.  

Lucrările primei zile sunt împărțite în mai multe paneluri.  » Read More