Posted inActualitate

Horoscop 7 martie. Sunt posibile multe schimbări importante

Horoscop 7 martie. Sunt posibile multe schimbări importante

Horoscop 7 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Se conturează surprize în relațiile cu prietenii. Sunt momente bune pentru a te desprinde de unii și de a-ți propune apropierea de alții de o cu totul alta calitate. Discuțiile purtate cu diverse persoane te vor ajuta să iei deciziile corecte. Deocamdată ascultă ce ți se spune și evită să-ți divulgi intențiile.

Horoscop | MyTex.roHoroscop. Taur

Horoscop. Sunt posibile multe schimbări importante în plan profesional. Dialogurile cu șefii mai ales îți vor aduce lămuriri vizavi de mersul lucrurilor la locul de muncă, pentru următoarele săptămâni. Este rost de a primi o funcție de conducere sau sarcini de lucru noi. Gândește-te pe îndelete la situațiile profesionale ivite și evită asumarea responsabilităților care te depășesc.

Gemeni

Ești animat de idealuri înalte. Vrei să discuți cu oameni deosebiți, faci planuri de a te instrui în domenii spirituale, ba chiar depui eforturi în acest sens, informandu-te și sfatuindu-te cu cei dragi. Mentalul îți este confuz, așa încât fii prudent și selectează-ți prioritățile. Evită să te închizi într-un turn de fildeș.

Rac

Horoscop. Minunate oportunități se conturează la orizontul financiar comun cu alții. Deocamdată verfica-ți bugetul de venituri și cheltuieli și alcătuiește o listă de priorități. La nevoie, sfătuiește-te cu specialiști în chestiuni financiare, dar ține cont și de nevoile sau doleanțele celor dragi. Spre seară, retrage-te într-un loc liniștit și meditează pe seama evenimentelor petrecute astăzi.

Leu

Horoscop. Se prefigurează schimbări importante în plan relațional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există și posibilitatea renunțării la unele relații vechi care nu mai funcționează corect. Renunță fară resentimente la situațiile parteneriale nepotrivite și deschide-ți sufletul pentru noutăți.

 » Citește toată știrea aici…