Posted inActualitate

Ștefan Hrușcă – Folk Brașov

Ștefan Hrușcă – Folk Brașov

Ștefan Hrușcă revine în România în prag de primăvară pentru turneul denumit sugestiv „Un copac cu flori”. Solistul va dărui publicului cele mai îndrăgite melodii folk pe care le-a lansat de-a lungul carierei într-o serie de concerte ce vor reînvia spiritul Cenaclului Flacăra.

Dacă „Nunta de flori” vă face inima să tresară, vă este dor de „Fostele iubiri” sau vreţi să vă reamintiţi „Fuga din rai”, „Vara promisă” ori emoţionanta „Rugă pentru părinţi”, sunteţi invitaţi la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă! Evenimentul va avea loc marți, 5 martie, de la orele 19.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Detalii despre bilete – aici.

Ștefan | MyTex.ro

Biletele se pot procura online (link-ul afișat mai sus) sau de la Sala Patria, program casierie: Luni – Joi 12:00 – 15:00. Pentru mai multe informații sunați la 0752 791 902. Telefon casierie: 0745 830 738

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…