Posted inActualitate

Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă

Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă

Acasă/112/Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă

Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă al Poliției. Agenții de la Secția 1 Brașov au cazul în lucru.

„La data de 22 februarie a.c., Poliția Brașov a fost sesizată de către o persoană care semnala faptul că fostul concubin a încălcat interdicțiile ordinului de protecție și i-a creat o stare de temere, prin amenințările pe care acesta i le-a adus.
Față de cele sesizate, polițiștii s-au deplasat de îndată la adresa menționată, unde au efectuat verificări care au dus la identificarea bărbatului reclamat, chiar lângă ușa imobilului aparținând persoanei vătămate”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Brașovean | MyTex.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie.
De asemenea, au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…