Posted inActualitate

Atenționarea unui brașovean! „Am să vă povestesc experiența mamei mele…”

Atenționarea unui brașovean! „Am să vă povestesc experiența mamei mele…”

Un brașovean a scris pe rețelele de socializare despre experiența neplăcută prin care ar fi trecut mama sa, mergând pur și simplu pe stradă.
„Am să vă povestesc experiența mamei mele… Acum două săptămâni, a fost abordată pe stradă, zona ALTEX Bartolomeu,de o persoană de etnie rroma, care conducea o mașină albă,cu numere de IF (Ilfov)…a oprit în dreptul mamei mele (mama crezând că are nevoie de indicații sau o locație) a coborât din mașină și a început să o întrebe următoarele: dacă este pensionară, ce pensie are, unde stă. Înainte de aceste întrebări, îi oferea o pilotă – chipurile de ziua Ungariei și un ceas,dar contra sumei de 600 lei.


Mama a avut prezență de spirit, a refuzat, până când acest individ a început să tragă de ea să o ducă la mașină, să îi arate ceasul! Nu a putut să rețină numărul mașinii DAR cine a mai trecut prin această experiență (…). Nici nu vreau să știu ce se întâmpla dacă mama mea nu își dădea seama de ce vrea acest individ de fapt…
Aveți grijă de părinții, bunicii și copiii voștri!”
, a scris omul, pe un grup de trafic.

atenționarea | MyTex.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…