Posted inActualitate

Se fac recrutări pentru Școala de Instruire de la Vlădeni

Se fac recrutări pentru Școala de Instruire de la Vlădeni

Se fac recrutări pentru Școala de Instruire de la Vlădeni. Ministerul Apărării Naționale a lansat o nouă campanie de recrutare destinată civililor care au peste 18 ani, absolvenţi a cel puțin 10 clase și ambiția de a se alătura uneia dintre cele mai solicitante profesii.

Pe lângă evaluarea psihologică, aspiranții au de trecut probe sportive și un test la limba engleză. Sunt disponibile 40 de posturi pentru specialitatea parașutiști comando.

Se fac recrutări pentru Școala de Instruire de la Vlădeni | MyTex.ro

Înscrierea candidaţilor se poate face până la 01 martie 2024, la sediul unităților de forțe pentru operații speciale din țară. Programul de pregătire va debuta în mai a.c.

Cei interesați trebuie să se adreseze pentru mai multe informaţii Școlii de instruire a forțelor pentru operații speciale din Vlădeni, județul Brașov la numărul de telefon 0790.229.919 sau să acceseze site-ul instituției: https://safos.mapn.ro/pages/program-de-instruire-initiala-a-sgp-arma-forte-speciale-specialitatea-parasutisti-comando

Pe lângă cele 40 de posturi destinate parașutiștilor comando, Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale ,,Burebista” scoate la concurs încă 6 posturi de soldat gradat profesionist, cu încadrare la U.M. 02655, în localitatea Vlădeni, județul Brașov, pentru următoarele specialități militare de sprijin:

– Șofer – 1 loc;

– Reparator/mecanic auto mașini blindate – 1 loc;

– Bucătar – 2 locuri;

– Mânuitor materiale la depozitul alimentar – 1 loc;

– Meseriaș în construcții – 1 loc.

Condiții de înscriere: cetățenie română și domiciliul stabil în România, vârsta între 18 ani împliniţi la data începerii programului de instruire şi cel mult 44 de ani împliniţi la data acordării gradului, absolvent de minim 10 clase, deținerea permisului de conducere categoriile B și C (doar pentru postul de șofer).

Probele de selecție constau în parcurgea într-un timp determinat (1 min. 50 sec.) a unui traseu aplicativ – militar,

 » Citește toată știrea aici…