Posted inActualitate

Toate traseele din munții Făgăraș, Iezer-Păpușa și Piatra Craiului rămân închise

Toate traseele din munții Făgăraș, Iezer-Păpușa și Piatra Craiului rămân închise

Toate traseele din munții Făgăraș, Iezer-Păpușa și Piatra Craiului rămân închise. Salvamontiștii din Arges recomandă turiștilor să rămână în jurul cabanelor. Vântul suflă cu peste 100 km/h, temperatura aerului este de -7 grade, dar resimțită la -15 grade.

Codul galben s-a instalat destul de bine în Munții Făgăraș. Suntem la altitudinea de 1500m și puteți vedea acest lucru. Vântul suflă cu peste 100 km/h, temperatura aerului este de -7 grade dar resimțită undeva la -15 grade, vizibilitatea este redusă sub 25m. Vă recomandăm să rămâneți în jurul cabanelor”, anunță pe Facebook Salvamont Argeș.

Toate traseele din munții Făgăraș | MyTex.ro

Pentru orice situație de urgență în zona montană vă rugăm să apelați la echipele de salvatori montani aflate în tură operativă în toată bazele Salvamont Argeș. Pentru informații și recomandări apelați Dispeceratul Național Salvamont la numărul 0SALVAMONT”, se menționează în finalul postării.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…