Posted inActualitate

Mureșean dat dispărut de nouă ani, găsit pe stradă de jandarmii din Argeş

Mureșean dat dispărut de nouă ani, găsit pe stradă de jandarmii din Argeş

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Mureş, dar dispărut de nouă ani de familie, a fost găsit pe străzi, de către o patrulă de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş care l-a observat pe bărbat şi a decis să nu îl lase pe stradă, având în vedere temperaturile extrem de scăzute. La ieşirea din tură, jandarmii l-au dus pe bărbat acasă, în Mureş, scrie news.ro

Bărbatul, care are 25 de ani, a fost observat de o patrulă de jandarmerie pe o stradă din Câmpulung. Jandarmii au constatat că bărbatul pare fără adăpost şi au decis să nu îl lase pe stradă. 

După ce l-au legitimat, au verificat în baza de date, constatând că el este dat dispărut de aproximativ nouă ani. 

”După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost. Însă, la ieşirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă şi nu are posibilităţi materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească”, au transmis colegii celor patru jandarmi care făceau parte din patrula care l-a găsit pe bărbat.

În aceste condiţii, unul dintre jandarmi a decis să îl ducă acasă, la familia sa din Târnăveni, Mureş, pe tânărul care trăia pe străzi, cei trei colegi ai săi au decis să îl însoţească, iar, în cele din urmă, doi dintre ei şi-au însoţit colegul, cel de-al treilea, jandarmul care condusese maşina de serviciu, fiind trimis acasă, să se odihnească.

Foto: Jandarmeria Argeș
Ioana Pop  » Read More