Posted inActualitate

Sportivă de la Corona Brașov – cea mai bună clasare din istorie pentru România la patinaj artistic

Sportivă de la Corona Brașov – cea mai bună clasare din istorie pentru România la patinaj artistic

Foto: Facebook Golden Skate

Sportivă de la Corona Brașov – cea mai bună clasare din istorie pentru România.

Este vorba de sportiva germană Julia Sauter, care reprezintă țara noastră în competițiile de patinaj artistic. Legitimată acum la Corona Brașov, ea este antrenată de Marius Negrea.

Sportivă de la Corona Brașov - cea mai bună clasare din istorie | MyTex.roSportivă de la Corona Brașov – cea mai bună clasare din istorie pentru România

Astăzi, la Campionatele Europene de patinaj artistic din Lituania, Julia Sauter s-a clasat pe locul 9, cu 168.40 puncte. Ea era a 10-a în ierarhie înaintea programului liber.

Sportivă de la Corona Brașov - cea mai bună clasare din istorie | MyTex.roSportivă de la Corona Brașov - cea mai bună clasare din istorie | MyTex.roSportivă de la Corona Brașov – cea mai bună clasare din istorie pentru România la patinaj artistic 10

„Este un sentiment minunat că am ajuns din nou în top 10. Având în vedere că am revenit la antrenamente abia acum două săptămâni, după ce am fost infectată cu Covid, a fost foarte bine. Am crezut că mi-am încheiat cariera, dar am rămas în formă. Visul meu este să ajung la Jocurile Olimpice din 2026 şi să îmi închei cariera după aceea”, a declarat Sauter, potrivit Golden Skate.

Belgiana Loena Hendrickx a devenit campioană europeană, în timp ce conaționala sa, Nina Pinzarrone, s-a clasat pe locul al 3-lea. Medalia de argint a fost cucerită de Anastasiia Gubanova din Georgia.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…