Posted inActualitate

Aeroportul Brașov. Negocieri cu două companii aeriene

Aeroportul Brașov. Negocieri cu două companii aeriene

Aeroportul Brașov va avea, așa cum s-a anunțat, programul de funcționare prelungit din 15 ianuarie. De văzut dacă se va și pune în practică, pentru că, în prezent, doar Wizz Air operează zboruri regulate de pe Aeroportul Brașov, la Londra (Luton) și Dortmund.

În acest sens, Șerban Todorică, președintele Consiliului Județean Brașov, a declarat, conform Radio România Actualități – Brașov: „Din data de 15 ianuarie, programul va fi prelungit. Există documente în acest sens, există oameni pregătiți și oameni care așteaptă să lucreze. Acuma, sigur, întrebarea este economică. Noi stăm la masă și discutăm, în condițiile în care nu ai trafic aerian, în condițiile în care este iarnă, în condițiile în care probabil de abia din aprilie vor începe și alți operatori să opereze pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Ce facem? Mărim programul, stăm în aeroport fără să facem nimic sau luăm decizii responsabile, bazate pe cheltuirea eficientă a banului public?.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro

Președintele CJ Brașov a precizat, potrivit sursei citate, că există posibilitatea ca în perioada următoare să apară noi curse la/ de la Aeroportul Brașov: „Sunt cel puțin două companii aeriene interesate, cu care suntem în discuții, suntem în negocieri și da, suntem convinși că în 2024 vom avea 300.000 de pasageri pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav.

Numărul poate fi atins cu zborurile charter estivale de pe Aeroportul Brașov către Antalya (Turcia), Creta (Grecia), Hurghada (Egipt) și Tunisia.

CITEȘTE ȘI: Aeroportul Brașov. De ce s-a pierdut un an și cine e de vină / „E ca și cum ai avea un nou-născut și ai vrea să meargă din prima”

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…