Posted inActualitate

Jandarmii brașoveni, bilanț după Revelion / Contravenții și ilegalități / Dispărut găsit de ei

Jandarmii brașoveni, bilanț după Revelion / Contravenții și ilegalități / Dispărut găsit de ei

Jandarmii brașoveni au constatat, în ultimele zile, mai multe contravenții și ilegalități și au găsit un bărbat dat dispărut în noaptea de Revelion.

„În zilele premergătoare Revelionului, în urma unor acțiuni punctuale pentru combaterea fenomenului de comercializare și deținere ilegală a materialelor pirotehnice au fost identificate trei persoane care vindeau ilegal astfel de produse. Au fost întocmite documentele de sesizare cu privire la săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive și au fost ridicate în total un număr de 32 baterii de artificii și 16 cutii de petarde.

Jandarmii | MyTex.ro

În data de 30 decembrie, colegii din Zărnești au identificat un bărbat care transporta fără a deține documentele necesare, aproximativ 2,50 metri cubi material lemnos. Aceștia au confiscat întreaga cantitate de lemne și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2000 lei conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Jandarmii montani de la Postul Montan Vama Buzăului au identificat trei bărbați care transportau fără documente aproximativ 7 metri cubi de material lemnos. În acest caz întreaga cantitate de lemne a fost confiscată și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6000 conform Legii 171/2010  privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.

„În data de 1 ianuarie patrula aflată în misiune în Centrul Municipiului Brașov a recunoscut semnalmentele unui bărbat care fusese dat dispărut de familia sa în noaptea de Revelion. Bărbatul a fost interceptat de jandarmi și în urma verificărilor s-a stabilit că este persoana dispărută, fiind ulterior condusă la o Secție de Poliție în vederea urmării procedurilor legale în astfel de cazuri”,  mai informat sursa citată.

Tot în data de 1 ianuarie,

 » Citește toată știrea aici…