Posted inActualitate

Farmacii nonstop și centre medicale de permanență

Farmacii nonstop și centre medicale de permanență

Farmacii nonstop și centre medicale de permanență

Dacă aveți probleme de sănătate în aceste zile, e bine să știți că patru farmacii din Braşov şi una din Făgăraş vor fi deschise nonstop, cum de altfel sunt pe parcursul întregului an. Este vorba despre unitatea Farmacom de pe strada Uranus nr. 14, Farmacom de pe Bld. Griviţei nr. 67, Help Net Farma de pe strada Iuliu Maniu nr. 68, Dona, de pe 13 Decembrie nr. 117, toate din municipiul Brașov, şi Catena de pe Bld. Unirii 6B din Făgăraş.
Alte farmacii din oraş şi din judeţ vor fi deschise, dar cu un program redus, ca de sâmbătă, în a doua zi de Crăciun, în 26 decembrie.

Farmacii nonstop și centre medicale de permanență | MyTex.roPentru ce afecțiuni puteți apela

Dacă problemele de sănătate necesită neapărat consultul unui medic, înainte de a suna la 112, trebuie să știți că în municipiul Brașov funcţionează patru centre de permanență gestionate de către medici de familie.
Unul este Medo – pe Cicoarei 8A, telefon 0730.096.600, altul Med Fam Grup – pe Aurora 7, telefon 0734.749.553.
Recent au apărut încă două: în cartierul Avantgarden, pe Str. Albatrosului nr 8, telefon 0368.442.421, și în Coresi, pe strada Zaharia Stancu nr. nr. 8D, telefon 0374822865
În cadrul acestor centre se acordă asistenţă medicală pentru situaţii de urgenţă în cazuri care nu necesită investigaţii sau consulturi de specialitate. Este vorba despre colici biliare, renale, diferite stări infecţioase febrile la adulţi copii, alergii, indigestii, plăgi minore etc. Adică tabloul posibilelor incidente ce pot apărea în zilele acestea, când medicii de familie au și ei liber. Consultaţia în aceste centre este gratuită, atât pentru persoane asigurate cât şi pentru neasiguraţi, adulţi sau copii. În acest fel se evită aglomerarea în mod inutil a serviciilor de urgenţă.
Centre de permanență funcționează și în județ.

 » Citește toată știrea aici…