Posted inActualitate

„Festivalul Darurilor de Crăciun”, la Brașov

„Festivalul Darurilor de Crăciun”, la Brașov

„Festivalul Darurilor de Crăciun”, la Brașov

La acest sfârșit de săptămână, 25 de meşteşugari din Braşov, dar şi din ţară, vă dau întâlnire la Centrul Cultural Reduta, la „Festivalul Darurilor de Crăciun”, unde vă aşteaptă cu sute de produse lucrate manual, doar prin tehnici meşteşugăreşti.
Evenimentul este organizat de instituția-gazdă în parteneriat cu Asociaţia „Poarta Dorului” şi va avea loc în Sala de Muzică a Centrului Cultural Reduta, sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, în intervalul orar 11:00-20:00.

Festivalul Darurilor de Crăciun | MyTex.ro

„Vom avea ateliere meşteşugăreşti, demonstraţii de lucru, prezentări de produse cu drag lucrate de mâini dibace. Toate acestea vă aşteaptă, sâmbătă şi duminică, 16 şi 17 decembrie. Veţi putea admira şi achiziţiona pictură pe sticlă, pe lemn, sculptură, împletituri, modelaj, icoane, obiecte din lemn, costume populare, ii brodate manual, brâie ţesute în război, săpunuri naturale, ceramică, broderie, o mulţime de frumuseţi”, a precizat reprezentanta Serviciului Cultură Tradiţională, Gabriela Bularca, ea însăși un apreciat artizan brașovean.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…