Posted inActualitate

Teo Trandafir îşi face podcast

Teo Trandafir îşi face podcast

Teo Trandafir îşi face podcast. Teo Trandafir anunță că va avea un podcast săptămânal, iar subiectul principal îl vor reprezenta oamenii. Vedeta a confirmat că primul episod îl va avea ca invitat pe Mircea Badea. Cei doi au fost parteneri de emisiuni la mijlocul anilor 90′. Până în această vară, Teo realiza la Kanal D emisiunea Teo Show, care a fost întreruptă după zece ani de difuzare.

Vedeta a transmis fanilor că este pregătită să fie din nou alături de ei:

Teo Trandafir îşi face podcast | MyTex.ro

Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris marți Teo Trandafir pe Facebook, unde a postat o fotografie în care apare cu un microfon de podcast.

 „O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, a declarat Teo Trandafir pentru Paginademedia.

Numele podcastului ar urma să fie „Gând la gând”. Vedeta TV spune că visează să o aibă invitată pe Michele Obama într-o bună zi:

„Nu aş vorbi, să nu fie cu ghinion. Dar visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama”, spune Teo.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…