Posted inActualitate

Varianta Ocolitoare Timişoara Vest, avizată în Consiliul Tehnico Economic al CNAIR

Varianta Ocolitoare Timişoara Vest, avizată în Consiliul Tehnico Economic al CNAIR

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, joi, că au fost fpcuţi paşi importanţi pentru infrastructura rutieră din Banat, Muntenia şi Dobrogea, fiind avizate în Consiliul Tehnico Economic mai multe documente necesare unor investiţii în mai multe judeţe.

”Am avizat, astăzi, în Consiliul Tehnico Economic (CTE) al CNAIR mai multe documente necesare construcţiei unor drumuri importante în judeţele Timiş, Buzău, Brăila, Tulcea şi Constanţa”, a scris, joi, pe Facebook, Cristian Pistol.

Referitor la Varianta Ocolitoare Timişoara Vest, acesta a explicat care sunt documentele avizate:

– Studiul de Fezabilitate pentru Varianta Ocolitoare Timişoara Vest (aproximativ 14 km) cars va fi construită la profil de drum naţional cu două benzi pe sens şi va avea un impact important atât pentru economia Judeţului Timiş, cât şi pentru cea a Municipiului Timişoara.

”Valoarea estimată pentru construcţia acestei variante ocolitoare (finanţată prin fonduri europene nerambursabile) este de 2,28 miliarde de lei (cu TVA). După semnarea contractului, antreprenorul va avea la dispoziţie 30 de luni (6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie) pentru finalizarea lucrărilor”, a mai transmis directorul CNAIR.

 » Read More