Posted inActualitate

Delia a renunțat la psiholog după doar două ședințe / Motivul…

Delia a renunțat la psiholog după doar două ședințe / Motivul…

Delia Matache a mărturisit că în urmă cu ceva timp a mers la psiholog, însă a renunțat la terapie după doar două ședințe. Cântăreața și-a dorit să facă terapie pentru a se relaxa și a vorbi despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei.

„Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța». Era femeie.
Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”,
a declarat Delia, în cadrul podcast-ului „Ac de siguranță cu Exarhu”.

Delia | MyTex.ro

Artista este convinsă că suferă de ADHD (tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate).
„Eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film. Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place.

 » Citește toată știrea aici…