Posted inActualitate

Hidroelectrica, anunț important pentru anumiți consumatori

Hidroelectrica, anunț important pentru anumiți consumatori

Hidroelectrica, anunț important pentru anumiți consumatori
Compania Hidroelectrica a anunțat că va majora ușor prețul la energia electrică, pentru o anumită categorie de consumatori români.
Compania energetică de stat Hidroelectrica, devenit un furnizor foarte important pe piața de energie electrică în acest an, cu cele mai mici prețuri, a anunțat că va majora ușor prețul la energie electrică pentru consumatorii casnici care devin clienți la data de 1 aprilie 2023, până la 30 iunie.
Astfel, Hidroelectrica le propune clienților care vor să se mute la companie un preț de furnizare a energiei electrice active, cu taxe, de 0,28404 lei/kWh, ușor crescut de la de 0,28253 lei/kWh oferta de la începutul acestui an.

Prețul total al energiei facturate variază între 0,74452 lei/kWh, pentru clienții din Banat, și 0,86766 lei/kWh, pentru clienții din Oltenia. Oferta este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 – 30.06.2023.

Hidroelectrica | MyTex.ro

Prețul din contract este ferm și fix un an de zile, indiferent de consum. Spre comparație, în oferta anterioară, de la 1 ianuarie, prețul varia între 0,70160 lei/kWh, pentru clienții din București, și 0,78454 lei/kWh pentru clienții din Oltenia.

Reamintim, de asemenea, că oferta anterioară a Hidroelectrica era de asemenea valabilă până la 30 iunie, dar se pare că compania a decis să vină mai devreme cu un preț mai mare.

Prețul final al Hidroelectrica este așadar ușor peste cel mai mic preț plafonat de stat, de 0,68 lei/kWh. Însă pentru clienții care consumă lunar mai puțin de 100 kWh, compania va aplica prețul de 0,68 lei, potrivit Economedia.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…