Posted inActualitate

Poliția Brașov, controale în zona piețelor Astra, Dacia și Tractorul (video)

Poliția Brașov, controale în zona piețelor Astra, Dacia și Tractorul (video)

Poliția | MyTex.ro

Poliția Brașov, controale în zona piețelor Astra, Dacia și Tractorul…

„La data de 30 aprilie a.c. Serviciul de Investigații Criminale Brașov a organizat și desfăsurat o acțiune în care s-a urmărit verificarea respectării de către agenții economici, care își desfășoară activitatea comercială în domeniul comerțului cu diverse produse alimentare şi nealimentare, verificarea respectării prevederilor Codului Vamal de către persoanele fizice care călătoresc pe raza județului Brașov, cu privire la natura și cantitățile de bunuri accizabile pe care le posedă pe durata transportului, precum și respectarea altor norme privind protecția consumatorului și a celor de siguranță alimentară”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Poliția | MyTex.ro

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Brașov, în zona piețelor agroalimentare Astra, Dacia și Tractorul și pe tronsoanele de drum limitrofe celor trei piețe, prin operaționalizare de efective suplimentare de la Serviciul Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Arme, Explizivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic, respectiv comisari din cadrul O.P.C. Brașov și D.S.V.S.A. Brașov.

Au fost verificați aproape 50 de operatori economici.
Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de peste 83.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au dispus confisarea unor sume de bani și a fost dispusă retragerea de la comercializare a 29,6 kg carne pasăre, 2 kg pește și 810 ouă.
În cazul a 3 dintre agenții economici verificați s-a dispus invitarea reprezentanților legali la unitatea de poliție, cu documente suplimentare, urmând a fi continuate verificările specifice de către lucrătorii de poliție din cadrul S.I.C.E..

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…