Posted inActualitate

Cele mai bune șase echipe din țară vor lupta la Blaj pentru titlul național. Cerasella Șerban, CSȘ Bega Timișoara: ”Vrem să obținem o medalie, sperăm noi, pe cea mai strălucitoare”

Cele mai bune șase echipe din țară vor lupta la Blaj pentru titlul național. Cerasella Șerban, CSȘ Bega Timișoara: ”Vrem să obținem o medalie, sperăm noi, pe cea mai strălucitoare”

La turneul final al Campionatului Național U17 la volei feminin ce reunește cele mai bune șase echipe din țară s-au calificat și o echipă din Banat și una din Transilvania.

În perioada 8 – 12 mai, la Blaj se va desfășura o nouă ediție  a turneului final al Campionatului Național U17 la volei feminin. La eveniment vor participa cele mai bune șase echipe din țară: CSM Volei Alba Blaj, CSM Constanța, CS Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Până în prezent, voleibalistele din Timișoara au reușit o performanță extraordinară, calificându-se după trei victorii obținute în turneul semifinal, fază a competiției în care nu au pierdut niciun set.

”Jocul s-a îmbunătățit de la un meci la altul și, cu bune și cu rele, sperăm să facem o figură frumoasă. Va fi un turneu puternic, echilibrat, pentru că echipele participante sunt de nivel apropiat. Nu am pierdut niciun set în faza semifinalelor, deci moralul jucătoarelor noastre este unul bun și vrem să obținem o medalie, sperăm noi, pe cea mai strălucitoare. A mai rămas puțin timp, mai avem câteva antrenamente înainte de competiție, ședințe în care stabilim ultimele detalii legate de așezarea în teren, loviturile din serviciu și faza de preluare”, a declarat Cerasella Șerban, antrenoarea timișorencelor.

CSȘ Bega Timișoara: Alexandra Doroșenco ( coordonator ), Flavia Ardelean ( coordonator ), Bianca Gyuris ( coordonator ), Carla Pârv ( universal ), Maria Butu ( universal ), Sara Stancu ( extremă ), Sara Păltinișanu ( extremă ), Alesia Milotin ( extremă ), Mara Ceaușescu ( extremă ), Isabella Fofiu ( extremă ), Anastasia Crișan ( principal ), Anca Ghimpău ( principal ), Andreea Vișan ( libero ), Alexandra Lungu ( libero ). Antrenori: Cerasella Șerban, Traian Cionca.

Pentru gazdele din Transilvania,  » Read More