Posted inActualitate

Sâmbătă e târg în Piața Unirii din Brașov

Sâmbătă e târg în Piața Unirii din Brașov

Sâmbătă e târg în Piața Unirii din Brașov.

„Vom desfășura ateliere creative pentru copii, care să-i încânte și să le dezvolte creativitatea. Ne vom juca, vom umfla baloane și vom organiza tombole speciale pentru copii. Pentru pasionații de literatură, am pregătit cărți din diverse domenii pe care le vom acorda în mod gratuit. Alături de noi vor fi prezenți și sportivii de la «Asociația Club Sportiv Ares Dojo DM», ce se antrenează în cadrul complexului Korona Sport Center, care vor face o demonstrație a măiestriei lor în arte marțiale printr-un antrenament în aer liber începând cu ora 11:00”, au anunțat cei de la Serviciul Public Administrare Piețe Brașov.

Sâmbătă e târg în Piața Unirii din Brașov | MyTex.roSâmbătă e târg în Piața Unirii din Brașov

Târgul volant din Piața Unirii, unde au loc aceste activități, se desfășoară între orele 9.00 – 15.00 (sau până la 17.00, dacă vor fi clienți).

Veți găsi și produse de sezon proaspete, brânzeturi și produse lactate oferite direct de către producătorii români, în special de cei locali. Acestea sunt la vânzare și astăzi.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…