Posted inActualitate

Aeroportul Brașov. Întâlnire importantă cu Fly Lili / Reconfimare de la ROMATSA

Aeroportul Brașov. Întâlnire importantă cu Fly Lili / Reconfimare de la ROMATSA

Aeroportul Brașov. Întâlnire importantă cu Fly Lili / Reconfimare de la ROMATSA

Întâlnire importantă cu Fly Lili / Reconfimare de la ROMATSA | MyTex.ro

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării – din 15 iunie 2023, ziua inaugurării Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), de a cărui realizare și operaționalizare și-a legat numele în cei șapte ani de președinte al Consiliului Județean Brașov – a anunțat sâmbătă „un nou capitol pentru Aeroportul Internațional Brașov și pentru întreaga regiune”.

Este vorba despre o întâlnire pe care a avut-o cu Fly Lili, companie aeriană așteptată din iunie la Brașov (detalii aici).

Astăzi, am participat la o întâlnire importantă pentru viitorul conectivității aeriene în Brașov. Împreună cu Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Brașov, și Cătălin Cotruț, CEO-ul FlyLili, am discutat despre noi oportunități și obiective comune care vor sprijini mediul de afaceri brașovean și vor aduce un plus de valoare atât comunității locale, cât și turismului din regiune”, a scris Adrian Veștea pe pagina sa de Facebook.

Totodată, ar exista și promisiunea fermă din partea ROMATSA că programul va fi extins. Este vorba despre programul în care controlorii de trafic aflați în Centrul de la Arad să dirijeze zboruri de la și înspre Ghimbav:
„ROMATSA ne-a confirmat din nou disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al aeroportului conform solicitărilor operatorilor aerieni. Acest lucru va permite adaptarea orarului de operare astfel încât să satisfacă eficient cerințele companiilor aeriene active pe Aeroportul Brașov, optimizând astfel experiența tuturor pasagerilor și îndeplinind așteptările acestora”.

În acest moment, Aeroportul are, teoretic, program de la 7.00 la 23.00, dar zboruri au loc tot până la ora 19.00.
Oricum, în acest moment, o singură companie operează de la AIBG, iar orarul de curse este foarte redus,

 » Citește toată știrea aici…