Posted inActualitate

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică
Omul se plimba prin municipiul Sfântu Gheorghe, când s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit la cap, iar echipajul medical sosit la faţa locului nu a reuşit să îl resusciteze.
Astăzi, 12 aprilie a.c, în jurul orei 14,00, poliţiştii rutieri de la Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la un accident petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Sfântu Gheorghe, în care a fost implicat conducătorul unei trotinete electrice. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 43 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe, ce se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada 1 Mai, dinspre Piaţa Fântânii spre strada Orko, în dreptul imobilului cu numărul 27, s-a dezechilibrat, a căzut de pe trotinetă şi s-a lovit la cap.

A fost solicitat sprijinul unui echipaj medical pentru a acorda ajutor de urgenţă bărbatului, însă, din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul“, au precizat reprezentanţii IJP Covasna.

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică | MyTex.ro

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…